Una mica sobre nosaltres...

Un àrea manager, un responsable d’assegurances, una professora, una comunicadora i un expert en telecomunicacions es troben un dia a Galícia i decideixen muntar un forn de pa sense gluten a Barcelona.

Sembla l’inici d’un acudit però no ho és.

Som l’Àngel, el Xavi, la Rut, la Míriam i el Jordi. Tres germans i dos cunyats que, en unes vacances a Galícia el 2020 vam tenir la boja idea d’obrir un forn de pa al barri de Gràcia de Barcelona.

I per què sense gluten? Doncs perquè la Rut i la Míriam saben el que és no poder gaudir d’un pa de qualitat, nutritiu, cruixent i amb molla. Descobrir que eren celíaques els va canviar la vida, en tots els sentits!

Dos anys més tard, després de molts mals de cap i no pocs entrebancs, es fa realitat la idea de tenir un forn amb obrador que ens permeti desitjar un bon dia als celíacs.

I per això el nom de Gluten Tag! Un joc de paraules simpàtic gràcies al bon dia en alemany (Guten Tag). I és que el vincle personal amb Alemanya volíem que hi fos present d’alguna manera.

Obrim amb tota la il·lusió del món per oferir-te un pa de qualitat, sense additius, fet per nosaltres, amb productes ecològics i de proximitat. Perquè tots tenim dret a gaudir d’un pa cruixent, amb una molla esponjosa i deliciosa per poder sucar en l’oli d’oliva.

Així que si ens vols conèixer més de prop, t’estarem esperant a Travessera de Gràcia 173.

Que passis un Gluten Tag!

llesca gluten tag